Inschrijven

LET OP: INSCHRIJVEN IS NIET VERPLICHT! JE KAN TIJDENS HET FESTIVAL OOK LOSSE JETONS EN EEN GLAS AANKOPEN.

Als bezoeker van het bierfestival kan u zich op voorhand inschrijven voor het bierfestival op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016. Bij een voorinschrijving krijgt u een KORTING van €2, ter waarde van het officiële proefglas.

Bij de voorinschrijving ontvangt u op voorhand 10 officiële drankjetons en 1 officieel proefglas. Dit tesamen verpakt in een originele, knappe, kartonnen doosje. Deze jetons en dit proefglas kunnen op voorhand worden aangekocht in de winkel van Bierparadijs.

U betaalt aan de kassa €15. U dient eerst uzelf in te schrijven op de tablet die aan de kassa geplaatst is. Volg de instructies op het scherm. De instructies vindt u hieronder ook terug. Nadat u goed bent ingeschreven, ontvangt u van onze winkelmedewerker de kartonnen verpakking met daarin de 10 drankjetons en het proefglas.

Let op, uzelf inschrijven is absoluut niet verplicht. Tijdens het feestweekend, kan u ook losse drankjetons en een proefglas aankopen aan de kassa. Tijdens het weekend zelf, betaalt u €1.5 per drankjeton en betaalt u €2 voor het proefglas. Bieren worden enkel ingeschonken in het officiële proefglas. Inkom van het bierfestival is GRATIS.

Let op, uzelf inschrijven voor ons bierfestival kan enkel en alleen maar in de winkel van Bierparadijs.

Alvast bedankt en tot op het Bierparadijs Bierfestival!

Mocht u nog vragen hebben,kan u ons steeds bereiken op bierfestival@bsbp.be.

Bierparadijs Bierfestival Glas en Jeton

Bierparadijs Bierfestival Inschrijven

Bierparadijs Bierfestival Vooraf Inschrijven

Inschrijven Bierparadijs Bierfestival Handleiding