Forum Bereikbaarheid

Het Bierparadijs Bierfestival vindt plaats recht voor de winkel van Bierparadijs in de Wenenstraat 9 op de Transportzone van Meer.

Aangezien de Transportzone van Meer niet bereikbaar is met het openbaar vervoer (er is geen trein-, tram- of bushalte op de Transportzone), stellen we hier een forum open, waarbij jullie zelf met elkaar kunnen afspreken om samen te rijden, om samen bussen te regelen, … Schrijf onderaan deze pagina bij “Geef een reactie” je reactie. Op deze manier kunnen jullie samen vervoer afspreken.

Omdat we beseffen dat rijden onder invloed gevaarlijk is, willen we jullie ook aansporen om zoveel mogelijk gezamenlijk te komen en steeds een BOB te voorzien.

Daarnaast hebben we contact met enkele taxibedrijven die jullie van en naar het festivalterrein willen en kunnen brengen. Wij vragen u om deze zelf op voorhand te contacteren. Het festivalterrein biedt ook daar voorziene parkeergelegenheden voor taxi’s. Wij hebben deze taxibedrijven ook op de hoogte gesteld van ons festival, zodat zij jullie met voldoende capaciteit kunnen bedienen.

Vanuit België kan je met de trein van Antwerpen-Centraal naar het station Noorderkempen (Brecht). Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station Noorderkempen is het 18km, ongeveer 15 minuten rijden. Je kan met het openbaar vervoer (bussen van De Lijn) ook vanuit het station Noorderkempen naar het centrum van Meer. Vanuit het centrum van Meer is het 4,2 km stappen of fietsen naar het festivalterrein.

Vanuit Nederland kan je met de trein naar het station van Breda (Centrum). Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station van Breda is het 17,2km, ongeveer 22 minuten rijden.

Vanuit Nederland kan je ook met de trein naar het Station Breda-Prinsenbeek. Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station Breda-Prinsenbeek is het 16,5km, ongeveer 15 minuten rijden.

Hierbij vind je een lijst van de taxibedrijven waar we contact mee hebben opgenomen;

Uiteraard zijn jullie ook welkom per fiets. Naast het festivalterrein vindt u een fietsenparking.

Als u met de auto komt, vindt u een routebeschrijving op de pagina bereikbaarheid.

Mocht u nog vragen hebben, contacteer gerust bierfestival@bsbp.be. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Tot dan!

Bierparadijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s