Foodtrucks

Op het Bierparadijs Bierfestival zullen een aantal leuke foodtrucks staan die jouw honger op tijd doen spijzen. Een ruim en divers aanbod, voor ieder wat wils. Dat is wat we voor jullie hebben uitgekozen. In volgende lijst zie je welke foodtrucks we hebben staan tijdens het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016. Smakelijk!

1 BROODJESBUS
De eerste foodtruck die op ons bierfestival zal staan is de BroodjesBus. Deze leuke foodtruck zorgt voor de lekkerste en gezonde hapjes. Van royaal belegen verse stokbroden met de beste ingrediënten tot verrassend lekker warme hapjes, voor ieder wat wils! Meer info: http://debroodjesbus.nl/.

2 FRIETJES & GROENTJES
Frietjes en bier, een eenvoudig, maar verrukkelijk culinair concept dat door iedereen gesmaakt wordt! Niet? Deze foodtruck van Pura Vida bakt voor jullie de meest krokante frietjes, met daarbij horende snacks en verse groentjes! Smakelijk! Meer info: http://www.puravida-ontour.com/?p=home.

Frietjes & Groentjes Bierparadijs Bierfestival

3 WESTMALLE KAAS
Zoals jullie weten, zal de Westmalle Trappist te degusteren zijn op ons bierfestival. Maar ook de smakelijke, lekkere, verse kaas van Westmalle zal je kunnen eten. Deze half harde, gerijpte kaas met bijpassend artisanaal brood van de abdij van Westmalle past perfect bij een heerlijk speciaalbiertje. Meer info: http://www.trappistwestmalle.be/nl/page/kaasmakerij.aspx.

Westmalle Bierparadijs Bierfestival

4 TAEYMANS MOBILE ESPRESSOBAR
Naast enkele foodtrucks, zal er ook een mobiele espressobar van Taeymans coffee aanwezig zijn op ons bierfestival. De dag beginnen met een bakkie, toch? Taeymans coffee is het koffieproject van Jürgen, een jonge ondernemer uit Hoogstraten. Cappucino’s, espresso’s, lungo’s,… geen koffie die hij niet kan maken. Samen met heerlijke desserten en gebakjes, past zijn vanneke perfect op ons bierfestival. Meer info: http://www.taeymanscoffee.be/.

't Vanneke Bierparadijs Bierfestival

5 BIERBITTERBALLEN
Bitterballen op basis van bier? Dat kan zeker niet slecht zijn! Met een fris biertje er bij smaakt het nog beter. Graag creëert Pim deze heerlijke artisanale snacks in zijn foodkraam. Wij serveren deze met veel bierplezier aan jullie op ons bierfestival. Ontdek zijn uniek concept en laat het je vooral smaken.

Bierbitterballen Bierparadijs Bierfestival