Bereikbaarheid

Het bierfestival op ZATERDAG 21 & ZONDAG 22 MEI 2016 vindt plaats op volgend adres:

Bierparadijs
Wenenstraat 9
2321 Meer (Transportzone)
België

Routebeschrijving vanuit Nederland (auto)

  • Snelweg Rotterdam/Breda richting Antwerpen (A16/E19)
  • Neem afrit nummer 14 (Transportzone Meer)
  • U volgt bij de eerste splitsing het bord van “Transportzone Meer”
  • U rijdt de grensovergang over
  • U volgt de bewegwijzering van het Bierfestival

Routebeschrijving vanuit België (auto)

  • Snelweg Antwerpen richting Breda (E19)
  • Neem afrit nummer 1A (Transportzone Meer)
  • Aan het einde van de afrit, neemt u aan de rotonde de 3de afslag
  • U rijdt over het viaduct over de snelweg
  • U volgt de bewegwijzering van het Bierfestival

Trein:

Vanuit België kan je met de trein van Antwerpen-Centraal naar het station Noorderkempen (Brecht). Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station Noorderkempen is het 18km, ongeveer 15 minuten rijden. Je kan met het openbaar vervoer (bussen van De Lijn) ook vanuit het station Noorderkempen naar het centrum van Meer. Vanuit het centrum van Meer is het 4,2 km stappen of fietsen naar het festivalterrein.

Vanuit Nederland kan je met de trein naar het station van Breda (Centrum). Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station van Breda is het 17,2km, ongeveer 22 minuten rijden.

Vanuit Nederland kan je ook met de trein naar het Station Breda-Prinsenbeek. Vanaf hier kan je een taxi nemen naar het bierfestival. Vanuit het station Breda-Prinsenbeek is het 16,5km, ongeveer 15 minuten rijden.

Parkeergelegenheden:

Bij het volgen van de bewegwijzering, komt u terecht in de parkeerzone. Een parkeerwachter informeert u verder en gidst u door onze parkeergelegenheden.

Er is een laad- en loszone voorzien voor klanten die enkel naar de winkel van Bierparadijs komen. Deze vindt plaats het bedrijf naast Bierparadijs. Een parkeerwachter geeft u hier verdere informatie. Gelieve steeds de tips en instructies van de parkeerwachters op de volgen, om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De parkeerzone voor het bierfestival ligt in alle omliggende straten in de Transportzone. Gelieve het éénrichtingsverkeer te respecteren.

Er zal ook een fietsenparking aanwezig zijn!

Bekijk hier het grondplan en de omleidingsroute van het festivalterrein.

Kijk op het forum bereikbaarheid hoe je op andere manieren ook naar het Bierparadijs Bierfestival kan komen. Hier staat meer uitleg over openbaar vervoer en taxi’s.

OPGELET: vanaf woensdag 18 mei 2016 kan er wat hinder zijn ivm parkeren aan Bierparadijs. Vanaf woensdag beginnen we immers aan de opbouw van het festivalterrein. Je kan je auto wel parkeren in de straat naast Bierparadijs, maar niet meer op de parking. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Bierparadijs Bierfestival 21 & 22 mei 2016 Grondplan

Bierparadijs Bierfestival Omleidingsroute Transportzone

Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.

Alvast bedankt!

Bierparadijs